Downteam reisebyrå En litt pretensiøs sidetittel, men dog ikke uten et snev av sannhet. Vi i downteam holder som dere sikkert allerede vet våre egne sikkerhetskurser (oppnedkurs) og akrokurser. I tillegg vil vi tilby både kurs i lett sveving og termikk såvel som distanse. Det dere også vet er at vi i Norge ikke alltid har optimale værforhold for slike kurs, og derfor vil vi framover også tilby reiser til utlandet med kurs innbakt i opplegget.


2011:

Annecy Oppned kurs 19.-22.mai og 24.-27. mai.  Årets kurs i Annecy blir omtrendt som i fjor. Etter ønsker fra nye kunder leverer vi selve Oppnedkurset (Sikkerhet-light, HP/NLF sikkerhets og Akro-light kurs). Det betyr at hver enkelt deltager selv tar kosten med boende mat og reiser.

Opplegget blir noenlunde slik:

Uke 20
4 dager
19. mai kl.10:00 Kursstart. Sjekk av nødskjermer, teori om øvelsene og fri-flyging eventuelt lette øvelser. 470.-euro
20-22. mai Oppnedkurs med teori og videogjennomgang

 

Uke 21
4 dager
24. mai kl.10:00 Kursstart. Sjekk av nødskjermer, teori om øvelsene og fri-flyging eventuelt lette øvelser. 470.-euro
25.-27. mai Oppnedkurs med teori og videogjennomgang

Vi anbefaler overnatting på følgende sted: Florimontane  . Dette ligger 5 min gange fra landingen til Planfait, og tilbyr veldig bra standard til en billig penge (leiligheter med kjøkken, TV, internet mm.)

Flybillett skaffer dere selv (til Geneve). Flybillett fra Oslo (og andre norske storbyer koster mellom 2000-3000.-nok). Bruk for eksempel kelkoo for å finne billigste flybillett. Det lett å komme seg fra flyplassen i Geneve til Annecy via buss eller tog.
Sørg for at dere ankommer dagen før kursstart, for kurset starter 10:00 på morgenen.

Dette inngår:

Frister dette?

Dere skal ta med:

Send en e-mail til for mer info og bestilling.

.......................................................

HP/NLF sikkerhetskurs: Sikkerhetskurs som inneholder de øvelser som kreves av forbundet for å få ParaPro4 utsjekk. Innklapp, B-stall, spiral, spinn-stopp, 360 spinn, full stall.

Sikkerhet light: Sikkerhetskurs som ikke er godkjent av forbundet som et fullt kurs, men der vi går gjennom litt enklere øvelser for piloten med mindre erfaring, men som likevel vil bli en sikrere pilot.

Akro-light: Innholder øvelser for den ferske akropilot som ønsker akro-utsjekk. Kurset legger mye vekt på egen progressjon og hvordan piloten selv skal legge opp sin videre trening.

Se forøvrig for mer forklaring: Downteam oppnedkurs.

 

NB: Husk å ta med egen flytevest og radio for alle DOWNTEAM Oppned-kurs.